El benestar, un nou ingredient a les cuines del Restaurant Sport

A l’Hotel i Restaurant Hostal Sport ens reinventem per fer lloc al benestar corporal, l’equilibri mental i l’alimentació saludable amb un conjunt de propostes que no et pots perdre

 

Que són temps difícils per a l’hostaleria no és cap secret, però tirar endavant malgrat els obstacles no és només una voluntat sinó un deure. El servei de la restauració tal i com el coneixíem ha canviat, de la mateixa manera que ho hem fet nosaltres amb l’objectiu d’adaptar-nos a les necessitats i prioritats dels nostres clients.

 

Si una cosa ens ha inculcat aquesta crisi sanitària és la importància de cuidar-se a un mateix, de mantenir un ritme de vida sostenible i saludable per garantir no només el nostre benestar físic sinó també mental. És per això que, aquest 2021, l’Hotel Hostal Sport es converteix en un espai d’autoconeixement, aprenentatge i cultura, en el qual hi tindrà molt a veure la gastronomia i el saber menjar.

 

Així doncs, al llarg de totes les activitats que programem durant els propers mesos, el Restaurant Hostal Sport s’assegurarà de maridar-les amb productes reals, de proximitat i plens de nutrients per alimentar com és degut el nostre cos i la nostra ànima.

 

SPORT IN

 

Es tracta d’una comunitat amb més de cent persones interessades a cuidar el seu benestar a través de les propostes dutes a terme a l’Hostal Sport. La primera activitat confirmada, que consta d’un retir de ioga, senderisme i meditació amb Òpal Robles, comptarà amb una exquisita sel·lecció gastronòmica.

 

Els àpats principals constaran de deliciosos plats vegans i vegetarians amb les verdures, llegums i cereals com a protagonistes, així com d’un buffet lliure per esmorzar amb una amplíssima sel·lecció de fruites, pans, pastes i molt més.

 

A més, per als aficionats de l’enologia, es realitzarà una visita guiada al celler biodinàmic i ecològic Burgos Porta, que permet gaudir del plaer del vi assegurant la seva màxima sostenibilitat i qualitat.

Si vols més informació sobre retir que es durà a terme el proper 6 i 7 de març, fes click aquí:  www.hotelpriorat-hostalsport.com/ca/ioga

 

 

TEMPORADA SUD

 

Consta d’un cicle de tres sessions amb propostes motivadores i trencadores que, dirigides per personatges de renom, suposaran una oportunitat per l’assistent d’aprendre i comprendre millor aspectes vitals com ara l’autoconeixement, la digitalització o la consciència.

 

Però això no és tot, ja que les converses aniran acompanyades d’àpats que no et deixaran indiferent:

 

  • Gaspar Hernández · 27 de març. La presentació del llibre La Llibertat Interior, de l’escriptor i presentador de L’Ofici de Viure, es maridarà amb un dels snacks per excel·lència del Priorat: el clàssic músic compost per vi ranci de la comarca i un saludable assortiment de fruits secs.

  • Genís Roca · 15 abril. L’expert en societat digital compartirà el seu coneixement sobre internet en el context d’un dinar de cuina catalana. El menú estarà compost per una selecció de plats tradicionals amb essència del Priorat, preparats amb paciència i productes de proximitat. No hi faltaran alguns dels millors vins amb denominació d’origen!
  • Núria Roura · 5 de juny. La conversa sobre benestar emocional que mantindran els assistents amb l’especialista en desenvolupament personal i espiritual estarà acompanyada d’un exquisit berenar KM0 a partir d’aliments saludables tant pel cos com per la ment.

Així doncs, sense perdre la nostra essència de parada i fonda, d’establiment enoturístic i de restaurant de tota la vida, els menjadors i terrasses de l’Hostal Sport seran partícips en els propers mesos d’una transformació de valors amb l’objectiu de convertir-se en l’escenari de benestar corporal, mental i gastronòmic per excel·lència al Priorat.